Liity jäseneksi

Päijät-Hämeen Reservipiirin jäsenyhdistyksiin kuuluvat ovat samalla myös piirin jäseniä. Voit liittyä jäsenyhdistyksiin alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Piirin reserviupseerikerhoihin voit liittyä täyttämällä tämän jäseneksiliittymislomakkeen. Ilmoita lomakkeen asianomaisessa kohdassa mihin kerhoon haluat liittyä. Reserviupseerikerhoihin voi liittyä suomalainen reserviupseeri. Reserviupseerikerhon jäsenenä olet samalla myös Suomen Reserviupseeriliiton jäsen ja pääset nauttimaan liiton jäseneduista. Osoitteenmuutoksen voi tehdä tällä samalla lomakkeella.

Piirin reserviläiskerhoihin voit liittyä täyttämällä tämän jäseneksiliittymislomakkeen. Ilmoita lomakkeen asianomaisessa kohdassa mihin kerhoon haluat liittyä. Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa täysi-ikäinen Suomen kansalainen, osaan kerhoista riittää jo 15-vuoden ikä. Lisäehtoina Lahden ja Nastolan kerhot edellyttävät varusmiespalveluksen suorittamista ja Artjärven kerho edellyttää aliupseerin arvoa. Reserviläiskerhon jäsenenä olet samalla myös Reserviläisliiton jäsen ja pääset nauttimaan liiton jäseneduista. Osoitteenmuutoksen voi tehdä tällä samalla lomakkeella.

Tervetuloa mukaan toimintaan.